Kaksoisliekkiteoria

Jokaisessa ihmisessä on osa Jumaluutta. Sielumme on peräisin Jumalasta, Luojastamme, Isästä, miten kukakin haluaa Häntä kutsua. Sielumme on kaunis, kuin Jumalallisen Rakkauden hohde. Sielumme oli ennen ruumistamme ja se on myös ruumiimme jälkeen. Sielu ei kuole. Sielumme on Rakkautta ja se on yhtä universumin syvimmän olemuksen kanssa. Sielumme tasolla olemme yhteydessä Rakkauden universumiin. Syvin kauneutemme on sielussamme ja syvin kokemamme Rakkaus on sielumme Rakkauden kirkkautta.

Mitä enemmän avaudumme Rakkaudelle, sitä enemmän sielumme pääsee esille elämässämme. Ihmisyytemme keskeneräisyys on egona sielumme päällä estäen sielumme Rakkautta näkymästä. Ihmisyytemme ilmenee viidessä tasossa, henkisessä, psyykkisessä, sosiaalisessa, fyysisessä ja seksuaalisessa. Avautuminen sielumme Rakkaudelle tarkoittaa kasvua kaikkien viiden ihmisyyden tason rajoitteista. Meidän tulee vapautua kaikilla viidellä tasolla, jolloin vapaudumme Rakastamaan vailla ihmisyytemme rajoitteita. Jokaisen vapautumisen tie on yksilöllinen. Kirjoitan omasta tiestäni tässä blogissa ja kirjassani Rakkauden rakennusinsinööri.

Elämämme kasvutehtävä on siis avata itsemme sielussamme loistavalle Rakkaudelle. Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta on vaikeinta elämässämme. Pyyteettömyys ja pelottomuus ovat Rakkaudelle avautumisen mittareita. Suurimmat esteet Rakkautemme näkymiselle ovat egomme tarpeet. Mitä vähemmän egomme tarpeilla on valtaa, sitä enemmän loistamme pyyteetöntä Rakkautta. Pelkomme taas estävät meitä kulkemasta rohkeasti kohti Rakkauden johdatusta, koska pelkäämme muutosta. Rakkauteen kasvu on jatkuvaa muutosta ja pelon lisäksi pyrimme kontrolloimaan kaikkea ympärillämme, mikä saa meidät vastustamaan muutosta.

Rohkeus on lopulta uskallusta olla oma itsensä Rakkauden lapsena. Avoinna Rakkaudelle meillä on oma ainutkertainen Rakkauden loistomme. Rakkauden universumi vastaa loistoomme Suurenmoisen suunnitelman lainalaisuuksin. Saamme osaksemme oman heijastuksemme, emme enemmän, emmekä vähemmän. Rakennamme oman Rakkauden kohtalomme, koska meidän tulee ensin itse olla sitä, mitä toivomme osaksemme. Henkiset rikkaudet tulevat Sinun henkisten rikkauksiesi äärelle. Tämä on vetovoiman laki.

Voisi ajatella, että Rakkaudelle avautumisesta seuraa autuus, mutta osalle ihmisistä sen rinnalle kasvaa syvä ja selittämätön kaipaus ja ikävä. Vaikka ihminen löytäisi sisäisen kutsumuksensa ja toteuttaisi omanlaistaan Rakkauden lähettilään tehtävää pelotta ja avoinna, hän voi samalla kohdata sielutasoisen kaipauksen kaksoisliekkinsä luo. Mikä on tuo mystinen ja niin voimakas Rakkauden kaksoisliekki?

Osa sieluista on jakaantunut kahtia. Jumala on jakanut Rakkauden liekkimme, eli sielumme kahtia samanlaisiksi liekeiksi vaeltamaan maailmaan toisiaan etsien. Sielu muistaa aina olevansa puolikas ja kaipaa puolikastaan, kuin janoinen vettä. Mitä enemmän sielun Rakkaus loistaa ihmisyyden takaa, sitä voimakkaampana ihminen kokee kaipauksen kaksoisliekkiinsä. Sielu muistaa elämästä toiseen olevansa kokonainen vasta kaksoisliekki rinnallaan.

Kaksoisliekkisiä sieluja inkarnoituu näin Rakkauden ja rauhan ajan kynnyksellä, koska tällaisilla sieluilla on Rakkauden ja rauhan rakennusvelvoite yhtäaikaisella elämän matkallaan. Jumala jakoi sielut luodakseen riittävän vahvan työkalun ihmiskunnan opettamiseen Rakkauteen ja sitä kautta rauhaan. Yksikin ihminen voi pyyteettömällä ja pelottomalla Rakkaudellaan tehdä paljon, mutta kaksi samanlaista Rakkauden sielua voi yhdessä kääntää historian kohti rauhanomaisen kehityksen aikaa.

Kaksoisliekkirakkaus on syvin, mutta samalla haastavin ihmisen kokeman parisuhderakkauden muoto. Kaksoisliekkinsä löytääkseen ihmisen on vapauduttava itsekkään egonsa vallasta pyyteettömän ja pelottoman Rakkauden lähettilääksi olla hyvä itselleen ja toisille. Ilman ehdotonta kasvua Rakkauteen kaksoisliekkinsä kohtaamisesta tulee repivän kipeä kokemus. Rakkaus on peili, joka heijastaa oman kasvumme tarpeet itseemme ja kaksoisliekkirakkauden peili on timanttisen kirkas ja ehdoton heijastuksessaan. Ihmisyyden viiden tason merkitysten ymmärtäminen on välttämätöntä kestävän kaksoisliekkirakkauden saavuttamisessa.

Kaksoisliekki on Rakkauden valotyön voimakkain yksikkö. Jokaisen kaksoisliekkinsä löytäneen on jatkettava Rakkauden valotyötä myös kaksoisliekkinsä kanssa. Kaksoisliekki on siis Jumalan suurin lahja ihmisille maan päällä, mutta samalla voimakkain työkalu auttaa ihmiskunta Rakkauden ja rauhan aikaan. Jokaisella kaksoisliekkiparilla on velvollisuus auttaa ihmiskuntaa Rakkauden energiallaan.

Minä olen Rakkauden rakennusinsinööri ja vahvasti omalla Rakkauden lähettilään polullani. Minulla on kaipaus ja ikävä kaksoisliekkini yhteyteen ja kerron tässä blogissa vaiheistani omalla Rakkauden polullani. Olen lupautunut osaltani vahvistamaan Rakkauden sanomaa, jotta Rakkaus ja rauha voisivat vahvistua maailmassamme. Olen täällä kaksoisliekkiäni etsimässä, jotta voisin jakaa sieluni Rakkauden koko loiston.

Käsityskyky kaksoisliekkinsä rajoilla,
roihuomamassa verhon polttava,
sielun kirkkaus suurimmassa Rakkaudessa,
alkuaikojen tuleen yhtyen.

Rakkauden kosketus ikuinen,
näkyvän valon takana toteutunut kaipaus,
ykseyteen Sinun ihollesi,
liekkini puolikas.

Kerro muillekin

Muita blogikirjoituksiani

Suuseksi naiselle

Naiselle suuseksin antaminen on feminiinisen energian ylistys. Se on kauneudessaan Rakkauden herkkyyttä kirkastava kokemus, jossa itsensä tulee avata myös näkymättömälle...

Lue kirjoitus

Tunteeton ihmiskunta?

Tunteet ovat rikas osa ihmisyyttä vielä pitkään. Elämämme lahja ja kasvuhaaste annetaan samoissa tunteiden värisissä paketeissa. Mitä kohti tunteet meitä...

Lue kirjoitus
“Oikea suunta on kohti pelkoja ja vapautumista tulemalla näkyväksi “

– Kimmo Anttonen