Koko elämäni olen kulkenut näitä sanoja kohti,
jotten pelkäisi,
jotta ymmärtäisin,
jotta olisin riittävän herkkä kuulemaan.

Sieluni on kulkenut paljon pidempään,
kasvattaakseen rohkeutensa,
ollakseen kokemuksen viisastama,
tullakseen jälleen Rakkauden yhteyteen.

Koko tarina kirjana: Rakkauden rakennusinsinööri -vuosikurssi Rakkaudellisempaan parisuhteeseen

Rakkauden rakennusinsinööri on omaelämänkerrallinen self help -opas Rakkaudelliseen parisuhteeseen itsensä ja muiden kanssa. Kirja on ihmisyyden kuvan ja kasvun kokonaisuuden perusteos kokonaisvaltaisesta itsensä kehittämisestä kiinnostuneille. 

Ihmisyys kasvaa viidessä tasossa, joita kirjassa avataan Rakkauden ja parisuhteen kehityksen näkökulmasta. Rakkautta ei opi kirjasta lukemalla, vaan elämällä, joten jokaisessa luvussa on mukana käytännön harjoitus ja kysymyksiä ajatuksien ja keskustelun herättäjäksi. 

Kirja on suunniteltu luettavaksi ja harjoiteltavaksi luku kerrallaan yhden vuoden aikana, koska Rakkaudelle avautuminen vaatii aikaa. Kirjan viimeinen taso tarjoaa vuoden lopulla nautinnollisen seksin opettelua, mutta vasta viimeisenä, koska seksistä nauttiminen rakentuu muiden ihmisyyden tasojen avautumisen varaan.

Kerro muillekin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Sähköposti

1

Henkinen ihmisyyden taso

Universaali totuus,
kaikessa näkymätön Rakkaus,
sielusi elämissä kerrostuen,
kaikessa valossa ikuinen Jumaluus,
Suuressa suunnitelmassa ihmisyyttäsi hyväillen.

Henkinen taso käsittää tieteen tavoittamattomissa olevat henkimaailman asiat. Uskontomme ja maailmankokemuksemme näkymättömät asiat kasvavat tässä tasossa. Vaeltavan sielumme kasvu henkisessä tasossa on elämämme tarkoitus - elämä ja parisuhde toisensa jälkeen.

2

Psyykkinen ihmisyyden taso

Kaikki aivojesi säkenöinti,
mielesi näkymättöminä käsinä,
ohjaavana otteena ympärilläsi,
mielesi hyväilyksi muuttaminen,
ajatustesi virta Rakkauden kosketukseksi.

Psyykkisen tason asiat ovat aivoissamme ja tieteen jatkuvan tutkimuksen alla. Pääsemme ihmisinä lähemmäs Rakkautta, kun ymmärrämme ihmismielen toimintaa. Toimiva parisuhde lasten Rakkaudellisen kasvuympäristön turvaamisessa on tärkeää, koska varhaislapsuuden kokemukset korostuvat pyykkisessä tasossa. Erilaiset yksilö- ja pariterapiamuodot ovat erinomaisia apuvälineitä tämän ihmisyyden tason kasvuun.

3

Sosiaalinen ihmisyyden taso

Nähdä ja tulla nähdyksi ihmisenä,
kokea yhteisen Rakkauden riemu,
kasvaa kynttilöiden sävyisissä sanoissa,
hengittää yhteistä ilmaa elämä huomiseen jakaen.

Sosiaalinen ihmisyytemme taso kasvaa ympäristömme vaikutuksesta. Kasvumme on kytköksissä muihin ihmisiin ja yhteiskuntaamme. Viemme parisuhteeseen myös paljon itsemme ulkopuolelta. Työ- ja sosiaalisen elämän paineet kuormittavat kohtuuttomasti Rakkaudellisia parisuhteita. Raha korostuu elämässämme Rakkauden kustannuksella.

4

Fyysinen ihmisyyden taso

Hiestä märkä tukkasi,
mansikoiden kirkastama mielesi kaipaa kuplivaa, kolottavien jäsenien ikäinen kiitos, kulkea kehon vapaudesta riemuiten, liikkeesi kauneutta nukuttua paremmin kuin koskaan.

Fyysinen taso on elämämme uskomattomana biomekaanisena eläinkunnan hallitsijana. Kehomme on ihmisyytemme temppeli. Itsestään on pidettävä huolta, koska fyysinen hyvinvointimme on osa kasvuamme Rakkauteen. Oman fysiikkamme hyvinvointi on osa parisuhteemme hyvinvointia.

5

Seksuaalinen ihmisyyden taso

Palo, joka polttaa kaiken järkesi, halu, joka jättää aistit varjoonsa, kaipaus, joka versoo loppumattoman kosketuksen, nautinnoksi ihmisen ihanan kiihkeä virta.

Seksuaalinen taso järisyttää meitä voimallaan. Seksuaalisuudessa on läsnä ihmisyytemme kaikkien tasojen ilmeneminen. Kasvamalla ihmisinä kasvamme parempaan seksiin. Seksi on parasta Rakkaudellisessa parisuhteessa.

Kaksoisliekkiä etsimässä -blogi

Tunteet

Tapamme toisiamme, koska tunteet. Kaltoinkohtelemme lapsiamme, koska tunteet. Saastutamme ja voimme huonosti, koska tunteet. Käytämme päihteitä, koska tunteet. Luomme vastakkainasettelua,...

Lue kirjoitus

Suuseksi naiselle

Naiselle suuseksin antaminen on feminiinisen energian ylistys. Se on kauneudessaan Rakkauden herkkyyttä kirkastava kokemus, jossa itsensä tulee avata myös näkymättömälle...

Lue kirjoitus

Samanlaisten sielujen kohtaamisessa vapautuu Rakkautta, joka voi muuttaa maailmaa Rakkaudellisemmaksi. Samalla Rakkaudelliset ihmissuhteet haastavat meidät kasvuun, koska ne heijastelevat oman ihmisyytemme keskeneräisyyksiä. Tämän Rakkauden peilin avulla voimme kasvaa syvempään ja hyväksyvämpään itsemme Rakastamiseen ihmissuhteidemme mukana.

Blogissani tarinoin, kuinka ihmisyytemme kasvu haastaa aina Rakkaudelliset parisuhteemme. Samalla avaan lainalaisuuksia kuinka viiden ihmisyyden tason kasvu määrittää tulevaisuutemme. Saamme universumilta takaisin heijastuksen omasta itsestämme. Rakkaudellisessa parisuhteessa tämä tarkoittaa syvimmillään Rakkauden kaksoisliekkiä, mutta meidän on itse ensin oltava se, jota toivomme osaksemme.

KIANTRI Oy | 3107812-6

kimmo@rakkaudenrakentaja.fi

Sisällys
©Kimmo Anttonen
Rakkauden esipuhe
Minä olen Rakkauden rakennusinsinööri

HENKINEN IHMISYYDEN TASO
Suurenmoinen suunnitelma
Enkelit ja henkioppaat
Menneiden elämien vaikutus
Ykseys kaikkeuteen
Rakkauden energian taso
Sielunveljeni
Herkkyys
Luontoyhteys
Sielullinen ikä

PSYYKKINEN IHMISYYDEN TASO
Lapsuus
Vastakkaisen sukupuolen vanhempi
Yksinäisyys
Mukautuminen
Pelko, viha ja Rakkaus
Tunteiden virtaavuus
Hankalat tunteet
Aggressio
Kulttuuri
Sovussa riitely
Esikoiseni
Kaipaus

SOSIAALINEN IHMISYYDEN TASO
Työ ja oman kutsumuksen löytäminen
Vapaaehtoistyö
Nettideittailu
Parisuhteen alku
Keskustelun taito
Välttämätön vapaa muutos
Kasvattavat lapset
Sotiminen
Kolmen ruokalajin illallinen
Eroamisen taito

FYYSINEN IHMISYYDEN TASO
Ruumis on osa mieltämme
Triathlon
Kipu
Kilpailu ja voittaminen
Tuoksu
Painonhallinta
Alkoholi
Kauniit karvamme
Ryhmäliikunta
Uni

SEKSUAALINEN IHMISYYDEN TASO
Seksuaalisen energian taso
Hellyys ja läheisyys
Suutelemisen taito
Suuseksi naiselle
Suuseksi miehelle
Rehellisyys
Itsetyydytys
Superorgasmiasento
Seksiasennot
Peppuseksi

“Sinussa on katkeamaton loisto kuoleman ja syntymänkin välillä”

– Kimmo Anttonen