Vääjäämättömän vastustus

Vastustamme itseämme. Vastustamme sitä, jota emme ole itsessämme valmiita kohtaamaan. Ihmiset ovat kaduilla, koska eivät ole valmiita kohtaamaan itseään yhteiskunnan jäsenenä. Kehitys tarvitsee myös moniäänisyyttä, jota mielensä osoittaminen myös tukee. Muutos tarvitsee meitä kaikkia ja meidän kaikkien panosta yhteisten kehitysponnistuksien eteen.

Meillä jokaisella on oma paikkamme, joka selviää vain hankalalta tuntuvia kehityskohtiamme kohti kulkemalla. Jokaisen matka itsensä ääreen osana yhteiskuntaa on yhtä pelottava, siksi vain rohkeimmat käyvät tuota polkua. Vastustamme itsemme ulkopuolelta sitä sisimpämme osaa tunteineen, jota emme ole valmiita näkemään. Yhteiskunta ja ihmiskunta on heijastus meistä itsestämme. Vasta, kun olemme auttaneet kaikki muutkin vapaaksi Rakkauteen, voimme saavuttaa kestävän Rakkauden ja rauhan.

Vastustamiseen sisältyy toive toisten tekemästä työstä. Vastustaessamme muutosta vastustamme omaa laiskuuttamme tehdä osaamme jatkuvassa muutoksessa. Pyrimme helppouteen, joka toisten olisi työllään turvattava. Jokainen turvaa omalla työllään osansa kehityksessä, joka antaa tekemisemme hyvinvointina takaisin. Yhteiskunta ei ole olemassa suojellaksemme meitä omalta kehitystehtävältämme. Haluaisimme olla toisia parempia. Emme ole, koska olemme toistemme palvelijoita. Suurimmat meistä ovat palvelijoita, muttei heistäkään kukaan toista parempi. Tätä palvelutehtävää vastustamme, kun vastustamme muutosta yhteiskunnassamme. Vastustamme muutosta itseämme kohti osana kehittyvää järjestelmää, joka on yhtä kesken, kuin me ihmiset sen jäseninä.

Olemme täällä kasvamassa pienemmiksi ja polttamassa karmaa sielumme pinnalta. Elämä on mahdollisuus kasvaa karman ali Rakkauteen viidessä ihmisyyden tasossa. Egomme tarvitsee enemmän kuin on valmis tekemään kehityksen eteen. Näin syntyy kehityksen vastustus, joka on omien kehityskohtien väistämistä. Työ vääjäämättömän kehityksen eteen täyttää sielumme tarpeet ja ravitsee ruumiimme, mutta ego toivoo toisten tekevän vielä enemmän tarpeidemme täyttämiseksi. Olemme kaikki yhtä, emme erillisiä. Toisen ongelmat ovat meidänkin ongelmiamme, siksi meidän on autettava toisiamme. Auttamalla toisia autamme itseämme ja auttamalla yhtä autamme kaikkia. Olemme tällä hankalan työläällä polulla auttamassa toisiamme Rakkauteen.

Meidän on vastustamisen sijasta kuultava toisiamme, jokaista yhteiskuntamme sielua, koska vain niin kuulemme itseämme. Yhdessä meidän on löydettävä suunta yhteiselle kehitykselle, koska kehityksemme on sidoksissa kaikkien ihmisten kehitykseen. Jokainen on jossain toista parempi ja jokainen on ainutkertainen osa yhteistä kasvua ja kehitystä. Yhdessä muodostamme kehittyvät yhteiskunnat ja ihmiskunnan, joka lainaa Maaäitiä kasvunsa alustaksi. Ja yhdessä meidän on pidettävä Maaäidistä parempaa huolta, koska Hän on kaunein lahjamme. Vastustaessamme luopumista kuluttavasta elämäntavastamme vastustamme myös meitä ruokkivaa kättä.

Emme pääse pakoon. Sen minkä taakseen jättää, sen edestään löytää. Karma on oma heijastuksemme ja synnymme yhä uudelleen korjaamaan edellisen elämämme itsekkyyksiä. Rauhan ja Rakkauden aika mahdollistuu vasta sielullisen Rakkauden voittaessa hankalien tunteiden vallan. Tunteiden valta näyttäytyy jokaiselle ainutkertaisena kasvuhaasteena. Kohtamaalla omat tunteemme ja ottamalla niistä vastuun, lakkaamme siirtämästä niitä toisiin ja katkaisemme ylisukupolvisen trauman.

Heränneiden osuus yhteiskuntamme vaikuttajista kasvaa. En puhu egon työkaluna näyttäytyvistä uskonnoista dogmeineen, vaan sielullisen henkimaailman Rakkauden kanavoijista. Yhteiskunnan ulkopuolelle jättäytyvä heränneisyys tai uskonnollisuus on yksi egon tapa käpertyä itseensä. Ego haluaa huudella omasta kuplastaan ja vastustaa muutosta uskotellen oman kuplansa kiiltoa, vaikkei kykenekään olemaan osa yhteiskuntaa. Ego voi käpertyä itseensä jokaisessa ihmisyyden tasossa ja some näyttäytyy myös egon työkaluna. Sielumme on täällä kiinnittymässä yhteiskuntaan ja palvelemassa Rakkaudellaan muita. Samalla se on riittävän viisas pitääkseen itsestään huolen ja tasapainon kaikissa viidessä ihmisyyden tasossa. 

Olen isä lapsilleni, yritän jaksaa palvella kehittyvää yhteiskuntaa ihmisineen ja kertoa tarinaa Rakkauteen kasvusta jokaisella ihmisyyden tasolla. Tämä on raskas, mutta antoisa polku, jossa ei ole tilaa itseensä käpertymiseen. Olen auki koko yhteiskunnaalle ja ihmisyydelle ja saan kuunnella laajasti muutoksen vastustamista yhteiskunnassa ja samalla itsessäni. Koen taivasikävää ja hankalien tunteiden puserrusta keskeneräisyydessä, mutta valitsen Rakkauden kasvuhaasteen kohtaamisen. Yksi sieluni kasvuhaasteista tuli valmiiksi, kun valmistuin eilen ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi. Kiitin opettajaani ja opiskelutovereitani näillä sanoilla:

Kiitos💖🙏

Sinun läsnäolosi on ollut rikkauteni,

kannustavat sanasi kauneutta uteliaalle sielulleni,

kiitos kun olen saanut

kasvaa hetken kanssasi,

katsoa ihmisyyttä laajalle

ja ymmärtää auttajan lahjaamme,

Rakkautemme kimalletta✨

Sinä olet taitava,

avoin

ja upea lahjassasi,

Sinun äänesi on parantava,

ja lähelläsi maailma muuttuu paremmaksi, 

oikean kodin lämpöiseksi.

Pelkkä katseesi riittää,

ja se mitä katsot kasvaa,

kasvaa paremmaksi tulevaisuudeksi

yhteisessä voimassa.

Kiitos että Rakkaus kasvaa kanssanne

kohti sisäisen lapsen turvaa.

Kiitos💖🙏

Kerro muillekin

Muita blogikirjoituksiani

Vääjäämättömän vastustus

Mikä saa meidät vastustamaan vääjäämätöntä kehitystä ja mitä lopulta vastustamme? Näen työssäni ja kutsumuksessani yhteiskuntamme kerroksiin, joissa Rakkaudelle on paljon...

Lue kirjoitus

Yhteys

Yhteys vahvistuu, jos vain nöyrrymme sitä kuulemaan. Yhteys on jo meissä, jos vain uskallamme tulla näkyväksi. Sinä olet kaipaamasi yhteys.

Lue kirjoitus

Pitkä matka

Vuonna 2022 pitkäperjantai on aikaisempaa pidempi ja ahdistus on totta monelle. Olemme jälleen sodan äärellä, ja askelissa rauhaan jokaisella Rakkaudella...

Lue kirjoitus
“Elämä on Rakkauden lahja ja aika kalleinta mitä meillä nyt on”

– Kimmo Anttonen