Rakkauden rakennusinsinööri on omaelämänkerrallinen self help -opas Rakkaudelliseen parisuhteeseen itsensä ja muiden kanssa. Kirja on ihmisyyden kuvan ja kasvun kokonaisuuden perusteos kokonaisvaltaisesta itsensä kehittämisestä kiinnostuneille.

Ihmisyys kasvaa viidessä tasossa, joita kirjassa avataan Rakkauden ja parisuhteen kehityksen näkökulmasta. Rakkautta ei opi kirjasta lukemalla, vaan elämällä, joten jokaisessa luvussa on mukana käytännön harjoitus ja kysymyksiä ajatuksien ja keskustelun herättäjäksi.

Kirja julkaistaan 2022. Odotuslistalle liittyessäsi saat viestin heti, kun kirja on toimitettavissa.

38,90  sis. alv

Varasto loppu

Haluan sähköpostin, kun tuotetta on varastossa.

Ongelmatonta Rakkaussuhdetta ei ole olemassa. Rakkaudellinen parisuhde on elämämme voimakkain peili, joka heijastelee keskeneräisyyttämme ihmisinä. Oman keskeneräisyytensä kohtaaminen ei ole helppoa, siksi moni väistää heijastusta eroamalla. Mitä voimakkaampaa on Rakkaus, sitä voimallisemmin parisuhde heijastelee tarvettamme kasvaa. Jokainen kasvun haaste on ratkaistavissa, kasvettavissa parisuhteeseen mahtuvaan muotoon. Vain kasvamalla Rakkaudellisessa parisuhteessa voi saavuttaa kestävää Rakkautta parisuhteessa.

Rakkauden rakennusinsinööri auttaa Sinun avautumaan todelliselle Rakkaudelle. Kun avaudut itsellesi rehellisen kokonaisvaltaisesti, avaudut Rakkaudelle sinussa. Kun Sinä vahvistut, myös Rakkautesi vahvistuu. Rakkauden ylistys ja haaste kulkevat kuitenkin käsi kädessä. Me ihmisyydessämme olemme Rakkauteen kasvun suurin haaste. Kasvumme todellisia moottoreita ovat elämän pettymykset, vastoinkäymisen ja luopumisen surut. Myrskyn vaatteissa kulkevat hankalat tunteet ovat oikeasti myötätuulta kohti syvempää itsemme Rakastamista. Vastuun ottaminen oman ihmisyytensä kasvusta ja kivuista toista syyttämättä on avain rauhaan maailmassa.

Elämme tunteiden planeetalla ja tunteiden räiskyminen ihmisyyden kasvussa on normaalia. Kun oppii riitelemään sovussa itsensä ja kumppanin kanssa, voi kasvaa nöyränä ja kiitollisena.  Kasvu itsensä ehdottomaan Rakastamiseen on Sinun Rakkauden peilisi, jolla voit heijastaa Rakkautesi kumppanillesi. Rakkauteen kasvua ei voi välttää ja kasvamme Rakkauteen koko elämämme. Ihmisyytemme kasvu Rakkauteen on energian aaltoilua kivusta Rakkauteen. Kasvun kohtaaminen on elämän suurin haaste ja velvollisuutemme on kulkea sitä kohti.

Kirja on suunniteltu luettavaksi ja harjoiteltavaksi luku kerrallaan yhden vuoden aikana, koska Rakkaudelle avautuminen vaatii aikaa. Kirjan viimeinen taso tarjoaa vuoden lopulla nautinnollisen seksin opettelua, mutta vasta viimeisenä, koska seksistä nauttiminen rakentuu muiden ihmisyyden tasojen avautumisen varaan.