Neuvonta, koulutus ja puheet

Tarjoan laaja-alaista neuvontaa, koulutusta ja puheita Rakkaudelliseen elämään yksilöille, pariskunnille ja yrityksille. Minun kutsumukseni ja lahjani on auttaa jokaista asiakastani yksilöllisellä Rakkauden polulla. Neuvon, ohjaan ja koulutan kaikkien viiden ihmisyyden tason kasvua kohti Rakkautta. Sovi ilmainen puolen tunnin tutustumiskäynti, niin keskustellaan, voisinko minä olla oikea henkilö auttamaan Sinua tai Teitä laajemminkin. Pelkkä tutustumiskäyntikin auttaa Sinua Rakkautesi suuntaan, eikä sido sinua mihinkään. Paitsi ehkä muutamaan hymyyn jälkeenpäin 😊

Hinnasto

Tarjoan ymmärrykseni myös Sinun Rakkaudellisen kasvusi käyttöön, jos kaipaat kokonaisvaltaista sielutasoista neuvontaa Rakkauteen. En ole terveydenhuollon ammattihenkilö, kuten Kelan tukema psykoterapeutti, vaan Rakkauden rakennusinsinööri. 

Laillistetut terapeutit löydät terveydenhuollon ja netin avulla tai voin auttaa Sinut psykoterapiapolun alkuun tutustumiskäynnillä. Auttamistyöni saa kasvatuksellisen, opetuksellisen, terapeuttisen ja sielunhoidollisen neuvonnan piirteitä jokaiselle yksilöllisellä tavalla, mutta mielenterveyden sairaudet kuuluvat terveydenhuollon ja psykoterapian hoidettaviksi. 

Jokaiselle minulla on Rakkaudellinen viesti vahvistettavana, toisille riittää 30 min ilmainen tutustumiskäynti ja jonkun kannattaa maksaa myös jatkosta. Käymme henkisen, psyykkisen, sosiaalisen, fyysisen ja seksuaalisen tason asioita läpi toivomassasi painotuksessa. Ymmärrän feminiinistä ja maskuliinista energiaa ja työskentelen mielelläni pariskuntien kanssa. 

Osaan kehittää myös yritysten ja yhteisöjen Rakkautta, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kerro tarpeesi ja toiveesi.

Rakkauspaketit

Koko elämäni olen kulkenut näitä sanoja kohti,
jotten pelkäisi,
jotta ymmärtäisin,
jotta olisin riittävän herkkä kuulemaan.

Sieluni on kulkenut paljon pidempään,
kasvattaakseen rohkeutensa,
ollakseen kokemuksen viisastama,
tullakseen jälleen Rakkauden yhteyteen.

”Sinun sielusi sädehtii Rakkautta”

– Kimmo Anttonen