Seksuaalisuus, seksuaalinen energia ja seksi

Ihmiskunta kamppailee tunteidensa hallinnan kanssa. Välttelemme sotaan asti tunteidemme ja niiden takana olevien kehityskohtiemme kohtaamista. Ollessamme tunteidemme vietävinä, emme voi luoda virtaavaa yhteyttä seksuaalisuuteemme. Minusta terve itseluottamus vaatii oman seksuaalisuutensa hyväksymistä. Ryhtimmekin suoristuu, kun ymmärrämme seksuaalisuutemme potentiaalin.

Tunteiden vallasta irrottautuminen alkaa tunteiden tunnistamisesta. Tunne on myös kehossamme ja kehon tuntemukset auttavat tunnistamaan tunnerektion aktivoitumisen. Positiiviset tunteet ovat elämän palkintoa ja hankalat tunteet ovat oppaita omien kehityskohtiemme ääreen. Kasvumme seksuaalisuutemme ääreen edellytää hankalien tunteiden kanssa työskentelyä, niiden omistamista ja hyväksymistä. Tässä eri terapiamuodot ovat oiva apu, koska ne auttavat ymmärtämään ja ottamaan vastuuta omasta tunnekasvusta.

Ihmisen seksuaalisuus on ainutkertainen. Seksuaalinen identiteettimme muuttuu ja kasvaa joka päivä – tänään seksuaalisuutemme on eilisestä muuttunut. Seksuaalisuutemme kasvu vaatii työtä virtauksen kanssa, kuten tunteetkin. Ihmisyys fyysisine elintoimitoineen, tunteineen ja seksuaalisuudessa on virtausta. Ymmärrämme ilman ja veren virtauksen tarpeen, mutta ymmärrämmekö tunteiden virtauksen tarpeen? Kuinka moni fyysinen sairaus tai -oire johtuukaan kehoomme padotuista tunteista? Tunteiden virtausta syvemmällä on seksuaalisuutemme virtaavuus. Meidän tulee saavuttaa tasapaino tunteiden virtauksessa, jotta voimme olla turvassa oman seksuaalisuutemme voimassa.

Seksuaalisuutemme virtaus vaatii seksuaalisuudesta puhumista. Ihmisyys virtaa puheessa ja teoissa. Tunteista puhuminen on vaikeaa – kuinka vaikeaa onkaa puhua seksuaalisuudesta? Puhumattomat asiat ovat virtauksemme este. Seksuaalisuuden loisto avautuu puhumalla avoimesti jo koetusta ja tässä ajassa jatkuvasti kokemastamme. Kannustan puhumaan luotetulle ihmiselle aivan kaikesta, koska vain sanoittamalla voimme virrata kohti kasvua. Pitkän parisuhteen hiipuva seksielämä johtuu enemmän puhumattomista asioista, kuin seksuaalisen halun puutteesta. Vaikeaksi koettujen keskusteluiden takana odottaa palkintona myös kehittyvä seksuaalisuus ja seksi.

Seksuaalisuutemme on seksuaalista energiaa. Seksuaalisen energian määrä vaihtelee, mutta jokainen voi saavuttaa vapaamman seksuaalisen energian virtauksen. Seksuaalisen energian kanssa työskentely avaa syvemmän seksuaalisen kokemusmaailman vailla rajoja. Seksuaalisen energia antaa merkityksen jokaiselle kosketukselle. Energian virtaus kehossamme auttaa irrottautumaan penetraatio- ja ejakulaatiokeskeisestä seksistä. Seksuaalisen energian ymmärrys tekee jokaisesta läsnäolevamman rakastajan. Opastin yksinkertaiseen seksuaalisen energian liikutteluharjoitukseen aiemmin https://rakkaudenrakentaja.fi/seksuaalisuus/

Seksuaalisen energian loppumatonta lähdettä voi käyttää energiana ravinnon, fyysisen kunnon ja luontoyhteyden tavoin. Mies voi jättää seksuaalisen energian kehoonsa pidättäytymällä ejakulaatiosta. “Keskeytetty” yhdyntä on hurja energialähde, kunhan osaa levittää energian pois sukuelimiä pakottamasta ja muistaa huolehtia eturauhasen hyvinvoinnista ejakuloimalla omalla luonnollisella rytmillään. Naisen on hyvä muistaa, että kaikki hormonaaliset ehkäisymuodot blokkaavat seksuaalisen energian virtausta. Hormonien vaikutus on toki yksilöllinen, mutta luonnollisuus palkitsee energian virtaavampana nautintona.

Seksuaalisuutemme avautumisen ja seksuaalisen energiayhteyden avautumisen jälkeen seksi on ihmisyytemme kasvun jumalainen lahja. Seksuaalisen nautinnon syveneminen tuo taivaan elämäämme ja voimme olla kokonaisemmin omia itsejämme. Syvimmillään seksi ilmentää yhteyttä itseemme jumalallisena olentona – sielun kirkaana läsnäolona. Seksuaalisen energian virtauksen tuomaan nautintoon ei tarvitse kosketusta, mutta läsnäoleva kosketus liikuttaa myös seksuaalista energiaa. Kosketuksen vapauttamat kylmät väreet, eli iho-orgasmit ovat energiaa, nautinto on energiaa – Sinä olet energiaa.

Tunteiden hallinnan ja seksuaalisen energian valjastamisen takana odottaa ihmisyyden seuraava taso. Rauha ja Rakkaus ovat mahdollisia kokonaisen ihmisyyden virratessa. Sodimme kyvyttömyyttämme virrata viiden ihmisyyden tason vuorovaikutuksessa. Kaikesta on voitava puhua ja jokaiselle mielipiteelle on oltava tilaa, kunhan puhuja on ottanut vastuun omista tunteistaan. Toivon maailman muuttuvan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin virtaavuuteen myös seksuaalisuus huomioiden. Haluan auttaa oivaltamaan ihmisyytemme kasvua myös syvällä odottavaa seksuaalista energiaa kohti.

Kaikkea hyvää ja Rakkautta kasvuusi, kiitos, että luit tänne saakka.

Sinä säkenöit seksuaalista valoa,

Sinä olet ehtymätön energian lähde,

Sinun ainutkertaisuus on kasvusi voima,

ja Sinä olet kasvusi palkinto nautintona,

jumalaisena seksuaalisuutena,

seksuaalisen energian virtauksena,

jota seksissä voit yksin tai yhdessä

nauttia Rakkauden läsnäolona.

Kerro muillekin

Muita blogikirjoituksiani

Kaksoisliekkiteoria

Jokaisessa ihmisessä on osa Jumaluutta. Sielumme on peräisin Jumalasta, Luojastamme, Isästä, miten kukakin haluaa Häntä kutsua. Sielumme on kaunis, kuin...

Lue kirjoitus

Kohtaamisia

Kun yhdelle viikolle mahtuu yhteiskunta kohtaamisineen ja koko ihmisyyden alastomuus. Kuljen henkisesti alasti auttamassa ja kannustamassa kehitykseen kaikkialla ja aito...

Lue kirjoitus

Vääjäämättömän vastustus

Mikä saa meidät vastustamaan vääjäämätöntä kehitystä ja mitä lopulta vastustamme? Näen työssäni ja kutsumuksessani yhteiskuntamme kerroksiin, joissa Rakkaudelle on paljon...

Lue kirjoitus

Äitienpäivä Vietnamissa

Viimeinen seikkailuni ennen raitistumistani suuntautui Pohjois-Vietnamiin. Blogissani palaan ikimuistoisen reissun lähtöpäivän tunnelmiin.

Lue kirjoitus
“Kaikkea hyvää ja Rakkautta hetkiisi, olet ainutlaatuinen”

– Kimmo Anttonen