Suuseksi naiselle

Naiselle suuseksin antaminen on feminiinisen energian ylistys. Se on kauneudessaan Rakkauden herkkyyttä kirkastava kokemus. Naiseuden koskettaminen suulla on seksuaalisuuden pyhä riitti, jossa itsensä tulee avata myös näkymättömälle energialle. Kiireettömyys, hellyys ja naisen nautinnon kuuntelu ovat hyvän suuseksin alkulähde. Uskon että hyvästä suuseksistä nauttivat kaikki naiset. Jos et pidä suuseksistä, et todennäköisesti ole saanut hyvää suuseksiä. Hyvä suuseksi naiselle perustuu oman herkkyyden hyväksynnälle ja sen vahvistamiselle. 

Suuseksin antaminen naiselle on ihana etuoikeus ja se toimii vahvana siteenä pariskunnan välillä. Suuseksissä pätee sama vaihtelun kaava kuin seksissäkin. Samanlainen kosketus ei aina toimi, vaan herkkyyden ja halun muodostama seksuaalinen energia vaihtelee päivittäin ja hetkittäin. Hyvään suuseksiin kuuluu tämän vaihtelun hyväksyminen ja näkeminen rikkautena. Vaihtelun tulkinnan hallitsemisessa nainenkin voi auttaa ohjaamalla sanoin kosketusta oikeaan suuntaan. Kukaan ei tule täydelliseksi suuseksin antajaksi ja opeteltavaa riittää koko elämäksi. 

Suuseksille antautumiseen ilman alapesua auttaa käytännön harjoittelu. Hyvä harjoitus on hikijumpan jälkeen yllättävä jumppatrikoiden riisuminen, joka johtaa suulla annettuun orgasmiin. Näin vahvistuu luottamus suuseksinautintoon myös ilman pimpsan pesua. Vapaaseen haluun heittäytyminen tukee seksuaalisen energian kasvua. Halun roihahtaessa voi luottaa kumppanin päätökseen antaa tai olla antamatta suuseksiä. Pimpsan tuoksu vaihtelee, mutta voimakkaampi tuoksu voi olla merkki tulehduksesta. Poikkeavuudet tuoksussa, kuten muutkin fysiologiset poikkeavuudet tulee hoitaa yhteistyössä gynekologin kanssa. 

Jokainen suuseksikerta on ainutkertainen. Jokaisen naisen mieltymykset ja herkkyys vaihtelevat paljon ja yhtä oikeaa tapaa antaa suuseksiä ei ole. Toivon kaikille kiireettömyyden, ilon, läheisyyden ja Rakkauden täyttämiä opetteluhetkiä. Kiireen ja suorittamisen saa pois olemalla kiireetön ja suorittamaton. Arki on hektistä ja teemme siitä vielä hektisempää seuraamalla koko maailmaa älypuhelimellamme jatkuvasti. Harhailevat ajatukset ovat yleisimpiä seksuaalisen nautinnon estäjiä. Ajatuksia saa rauhallisemmiksi, kun laittaa puhelimen ja touhotuksen sivuun ja keskittyy vain toisen kosketukseen. 

Ottakaa aikaa suuseksin virtaavuuden harjoittelulle

Katso naistasi ihaillen ja kehu hänen yksityiskohtiaan, kun kätesi paljastavat hänen kaunista ihoaan. Jokainen nainen tässä maailmassa on ansainnut kehut omalle loistolleen. Riisumisessa on jotain kihelmöivän eroottista. Erityisesti housujen riisuminen on aina erityistä. Joskus on kiihottavaa vain raottaa kangasta kosketuksen tieltä ja antaa suuseksiä pikkuhousut jalassa.

Naisellinen kauneus edessäsi ole kiireetön. Suutele hellästi mahaa, häpykumpua ja sisäreisiä. Huulet vaeltavat kiusoittelevasti sisäreisiltä häpyhuulille, joita suutele hellästi ehkä useastikin. Kielesi alkaa toteuttamaan koskettamisen lahjaasi. Pimpsa tulee kostuttaa myös ulkoisesti, vaikka se olisikin sisäisesti jo kiusoittelusta aivan märkä. Kielellä voi nuolaista ison leveästi, mutta hellästi aina välilihasta häpykumpuun asti. Toinen vaihtoehto on vaellella kaikki kostutusta kaipaavat sopukat märällä kielen kärjellä. 

Anna kielen kiusoitella hellästi pitkin häpyhuulia ja vaginan aukkoa. Nuolaise hellästi pienten häpyhuulien välistä klitoriksen viertä seuraillen aina sen yläreunaan saakka. Palaa takaisin nuollen klitoriksen huppua hellästi edestakaisin. Toista saman toiselle puolelle klitorista. Pyörittele vielä kieltä vaginan suulla ja palaa ylös kohti klitorista hellästi kiusoitellen. Kielen seikkailun tavoitteena on saada kaikki sopukat sopivan märiksi huulien painautumista varten. 

Toisella kädellä voi hellästi avata isoja häpyhuulia tai hivenen kiristää isoja häpyhuulia ylöspäin. Tämä vain parempaa huulien painautumista varten. Klitoriksen viereiset ihoalueet ovat ohuet ja herkät, joten venyttämisen kanssa tulee olla varovainen. Sopiva voima löytyy kokeilemalla ja keskustelemalla. Avaa ja paina ylähuulesi klitoriksen yläreunaan ja alahuulesi virtsaputken suun ja vaginan suun väliin. Pienet häpyhuulet ja klitoris jäävät kielen hellyyden halun kohteeksi suun sisään.  

Klitoriksen kärki pienten häpyhuulien liittymäkohdassa on pimpsan herkin kohta ja saa naisen orgasmiin. Klitoriksen ja sen hupun koko vaihtelee. Yleensä klitoriksen kärjen saa esille käden ja huulien venyttäessä huppua ylöspäin, jolloin hellä kieli ainakin yltää koskettamaan kärkeä. Klitoriksen kärjen liian kova nuoleminen tuntuu epämiellyttävältä. Klitoriksen ollessa herkimmillään on hellinkin kosketus joskus liikaa. Tässä me kumppanit kaipaamme neuvoja. Omassa kiihotuksessa helposti unohtuva samettinen hellyys kyllä palautuu siitä muistuttaessa. 

Klitoriksen herkkyys vaihtelee paljon. Herkkä nainen saattaa olla pitämättä suuseksistä, ellei saa riittävän hellää suuseksiä. Klitoriksen kärjen ja kielen kärjen hellässä tanssissa on vain mielikuvitus rajana. Nuole joskus koko kielelläsi painaen hohti virtsaputkea. Näin pienet häpyhuulet ja virtsaputken suun herkkyys stimuloituu klitoriksen kärjen kanssa. Voit myös liikuttaa kielen kärkeä ylös virtsaputken suulta ja hellästi pyöräyttää kieltäsi klitoriksen kärjen iloksi. Tai voit kokeilla koko suussa olevan klitoriksen hyväilyä kielellä edestakaisin keskittyen kärjen koskettamiseen päivän herkkyyden mukaan. 

Yleisimmin kosketuksen keskipisteenä on painautuneiden huulien ympäröimä klitoriksen kärki. Kärkeä voi myös mielikuvituksellisesti pyöritellä kielen kärjellä, kunhan sen tekee herkästi naisen nautintoa kuunnellen. Herkkä nainen voi laueta jo tällaisesta hellästä ja mielikuvituksellisesta koskettamisesta ilman sormiakin. Tavallista on myös, että saat lisätä hivenen voimaa kieleesi ja valmistautua pitkäänkin hyväilyyn. 

Sormien käyttö lisää oikein tehtynä naisen nautintoa. Sormia voi yksinkertaisimmillaan työnnellä hellästi kostutettuna vaginaan kielen tehdessä päätyön. Yleisimmin kannattaa keskittyä g-pisteen hyväilyyn. G-piste on vaginan yläreunassa häpyluun takana noin kolmen sentin syvyydessä ja tuntuu ympäristöään nypyläisemmältä. G-piste ei ole yhtä selkeä kuin klitoriksen kärki, mutta se lisää poikkeuksetta naisen nautintoa. Jokaisessa vaginassa on omat herköt kohtansa, kuten g-pisteen takana etuseinässä sykkivän herkkä kohta, johon kannattaa kohdistaa hyväilyä yhdellä tai kahdella sormella pyöritellen.

Usein nainen ajautuu värisyttävään orgasmiin hänelle oikein tehdyn klitoriksen kärjen hellän kieliseikkailun ja mielikuvituksellisen sormihyväilyn seurauksena. Jos lisästimulaatio on tarpeen, kiihotuksen polkua voi jatkaa hyväilemällä peppua kohti orgasmia. Kostuta siis peppu ja nimetön huolellisesti syljellä. Työnnä sormesi varovasti peppuun, samalla kun jatkat klitoriksen nuolemista ja taikapisteiden hyväilyä vaginassa. Anna peräaukon tottua venytykseen ja liiku aluksi hyvin hitaasti. Voimista liikettä kiihotuksen kasvattamiseksi. Sormea voi työnnellä suoraan peppuun tai stimuloida enemmän pepun vaginan puoleista seinämää. Muista olla tarkkana, ettet työnnä pepussa käynyttä sormea ilman pesua vaginaan.

Valtavan nautinnollinen orgasmi ei ole kaukana, kun huulesi ovat painautuneena pimpsaa vasten kielen tehdessä mielikuvitusmatkaa orgasmin lähteelle klitoriksen kärjen ympärillä, sormesi hyväilevät viekoittelevan määrätietoisesti litimärän vaginan herkimpiä kohtia ja yksi sormistasi säestää anaalista syvyyttä orgasmille. Hellän äänesi värinä lisää vielä uuden ulottuvuuden kosketukseen. Nautinnollisen syvät ja pitkät mm- tai aa-äänten aallot värisevät hyväksyvää kiihotusta naisesi kauneuteen. Anna siis nautintosi kuulua hellän kosketuksesi sävelin ja etsi Sinulle luonnollisin ääntelytapa antaessasi suuseksiä. Toisen käden voit myös vapauttaa hyväilevään kosketukseen aina jalkapöydästä kaulalle saakka. Nännin sopiva hyväily suuseksin aikana voi olla juuri se laukaiseva tekijä.

Vain mielikuvitus ja vuorovaikutus ovat rajana suuseksissä 

Orgasmissa klitoris muuttuu herkäksi ja Sinun tulee lähes lopettaa koskettaminen. Älä kuitenkaan lopeta kokonaan, koska orgasmienergia saattaa jäädä pyörimään nautintoon. Hellästi jatkettuna koskettaminen jatkaa orgasmin aaltoja ihanan vaimeneviksi väreiksi. Joskus pelkkä nautintosi äänen väreily riittää pitkittämään orgasmin huippua. 

Hetken kuluttua saatat taas voida äärimmäisen hellästi lisätä klitoriksen stimulaatiota. Jos pystyt näin hellästi etenemään, huomaat jälleen kohta naisesi nauttivan orgasmin aalloilla. Pieni tauko nuolemisesta voi palauttaa laukeamisenergian. Sormet voivat tuon hetken levätä naisesi sisällä ja voit kehua orgasmin upeaa energiaa. Orgasmihuipun laannuttua voit hellästi tunnustella vieläkö naisesi olisi valmis lisänautintoon myös mahdolliseen uuteen orgasmiin saakka. 

On myös mahdollista antaa upean nautinnollinen orgasmi peräaukon nuolemisella. Silloin käännät Rakkaasi kyljelleen tai kohotat lantion korkean tyynyn päälle. Vaginan hyväily säilyy ennallaan, mutta peukalosi siirtyy klitoriksen hellään pyörittelyyn. Voit myös antaa klitoriksen naisen omien sormien hyväiltäväksi. Siirryt nautinnollisen hellästi nuolemaan peräaukkoa. Annat kielesi pyörähdellä sen suulla ja kärjen upota koko ajan syvemmälle. Huomaat naisesi nautinnon väreet, kun kielesi uppoaa yhä syvemmälle rytmikkään voimakkaan nuolemisesi tahdissa. Peräaukolle voit antaa kovempaakin kielellistä käsittelyä. Orgasmin aaltojen saapuessa työnnä kielesi niin syvälle kuin mahdollista ja annan naisesi nauttia taivaallisesta peppuorgasmista. 

Vaihtelu ja mielikuvitus tekevät Sinusta hyvän suuseksin antajan. Pelkästään edellä kuvatuista kosketustavoista syntyy useita kosketusvaihtoehtoja. Voitte harjoitella yhdessä myös erilaisia imutekniikoita tai klitoriksen värisyttämistä trumpettimaisella huulten värinällä. Jokainen nainen on ainutlaatuinen ja kiihotusyhdistelmät tarjoavat Teille loppumattomasti nautinnon opettelua. Tässä kuvatun lisäksi on tuhansia kiihotustapoja, jotka toimivat yksilöllisillä naisilla eri tavoin. Ajatusten kohdistaminen nautintoon on myös tärkeää ja seksuaalista energiaa on mahdollista levittää ympäri kehoa ajatuksin ja vapaan käden hellällä kosketuksella.

Minun on helpoin aistia naiseni kiihotusenergia silmät kiinni. Kuvaamassani monipisteisessä stimulaatiossa on paljon keskittymistä näinkin yksinkertaiselle miehelle. Haluan kosketta hyvin, joten keskityn herkistämään itseni nautinnon aaltojen osaksi. Yritän tavoittaa naiseni henkisen olemuksen fyysisen kosketuksen lisäksi. Silmät ummistettuina voin kuvitella hänen valokehonsa loiston ja avata hänen kirkasta energiakeskustaan nautinnolle. Suuseksissäni on läsnä myös henkinen ihmisyyden taso. Henkinen herkkyys opastaa minua naisen yksilöllisessä ja hetkikohtaisessa nautinnossa. 

Suuseksi kaiken seksin lailla muuttuu luonnollisemmaksi ja helpommaksi ajan myötä. Mitä pidempään pari on yhdessä, sitä syvemmin he avautuvat omalle ja toisen nautinnolle. Avautuminen edellyttää rehellisyyttä kaikkien viiden ihmisyyden tason kasvun kanssa. Suuseksi on minulle tärkeä tapa osoittaa hellyyttäni ja Rakkauttani naistani kohtaan. Kiihotun, kun naiseni kiihottuu. 

Kaikki eivät halua laueta esileikkivaiheessa suuseksissä. Orgasmienergian säästäminen voimistaa tällöin vaginaorgasmia yhdynnässä. Tällöin on tärkeää osata kiihottaa kiusoittelevan lähelle orgasmia ja aloittaa yhdyntä ennen laukeamista. Toisilla esileikin orgasmi vain voimistaa vaginaorgasmia ja saattaa auttaa superorgasmiinkin. Suuseksiä tulee antaa joskus myös yhdynnän välissä. Suuseksi yhdynnän jälkeen on usein nautinnollista antaen naisellesi vielä jatkonautintoa tai jopa vielä yhden ihanan orgasmin. 

Kuvittele mielessäsi rauhallinen hetki suuseksille. Kerro se kumppanillesi ja keskustelkaa suuseksimieltymyksistänne. 

Viikkokasvuharjoitus: Harjoitelkaa kuvatun mukaista suuseksiä ainakin kahtena iltana ilman kiirettä. Kiireettömyys tässäkin tarkoittaa vähintään puolta tuntia. Aloittakaa hellääkin hellemmin ja kehittäkää tapa viestiä sopivasta kosketuksesta. Nainen voi vaikka ohjata helläsi päätä vetämällä ja työntämällä sopivaa kosketuksen voimakkuutta. Antakaa mielikuvituksen virrata ja ymmärtäkää olevanne Jumalaisen seksin opintiellä. Kumppani, älä unohda hellyyttä missään kosketuksessa ja naisena muista kertoa avoimesti, mikä tuntuu hyvältä. Keskustelkaa myös tuoksusta, puhtauden merkityksestä ja karvoituksesta avoimen kiinnostuneesti. Nainen, käytä tällä viikolla myös hetki pimpsasi hyväksyvään peilailuun. Tutki hyväsyvästi ainutkertaista kauneuttasi. Samalla voit opetella millaisesta kosketuksesta pidät. 

Huulillani nautintosi raamit,

kielelläni avain orgasmisi virtaan.

Riisun Sinut paljaaksi energiaksi,

naiseudeksi maailmankaikkeudessa,

huuleni hitaasti kosteuteesi painautuen,

silmät kiinni näen Sinussa avautuvan nautinnon.

Olen halusi kiihottua,

olen naiseutesi ylistys.

Anna minulle nautintosi aallot,

halusi värinä on herkkyyteni tae,

hipaisen jokaiseen soluusi seksuaalisuutesi lahjan,

yhä uudestaan haluan Sinut kokonaan,

suudellen taivaasi palamaan.

Kerro muillekin

Muita blogikirjoituksiani

Vahvistus askeliisi

Joko Sinä näet elämäsi kompastumisien rikkauden? Kun oppii nousemaan ylös, ei enää tarvitse pelätä seuraavaa kaatumista. Vai tunnetko jonkun, joka...

Lue kirjoitus

Suuseksi naiselle

Naiselle suuseksin antaminen on feminiinisen energian ylistys. Se on kauneudessaan Rakkauden herkkyyttä kirkastava kokemus, jossa itsensä tulee avata myös näkymättömälle...

Lue kirjoitus

Yhdessä 2023

Vuosi 2022 riisui ihmiskunnan naamioita. Toisillemme ja luonnolle aiheuttamamme paha tuli näkyväksi. Meidän on uskottava muutokseen, koska ajatuksemmekin ovat energiaa.

Lue kirjoitus

Lähemmäs sielua

Kuinka pääsemme lähemmäs sieluamme ja kuinka olemme hyviä ihmisyydessämme, jotta voimme sielumme Rakkaudella rakentaa hyvinvoivaa ihmiskuntaa?

Lue kirjoitus
“Oikea suunta on kohti pelkoja ja vapautumista tulemalla näkyväksi “

– Kimmo Anttonen