Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Rakkauden kasvuviikonloppu

24.05 @ 17:00 26.05 @ 13:00

Tervetuloa Rakkauden kasvun työpajaviikonloppuun Tuusjärven Viitakkoon pe 24.5.- su 26.5.2024

Rakkauden kasvuviikonloppu on työkalu kaikille sukupuoleen, parisuhdestatukseen tai ikään katsomatta. Lähdemme yhteiselle matkalle oman hyvinvointimme ääreen oppimaan myös toisiltamme. Viikonlopun aikana käymme hyvinvointia ja Rakkaudessa vahvistumista läpi viiden ihmisyyden tason kautta. Henkinen, psyykkinen, sosiaalinen, fyysinen ja seksuaalinen taso auttavat hahmottamaan oman ainutkertaisuutemme ja kasvumme rakenteita. Työpajoilla on eri ohjaajia ja kokonaisuudesta vastaavat Kimmo Anttonen, rakennusinsinööri ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti sekä Katja Erkkilä, lääkäri ja perheterapeutti.

Työpaja alkaa pe 24.5. klo 17 ja päättyy su 26.5. klo 12. Mukaan mahtuu 20 nopeinta ilmoittautujaa. Viikonloppu on päihteetön ja vapaa uskonnoista.

Viikonlopun hinnat: Majoitus lomatalo Huuhkajassa max 11 ensiksi ilmoittautunutta

Sisältää ohjelman, rantasaunan ja kodan käytön, liinavaatteet ja ruokailut: Pe: päivällinen, La: aamiainen, lounas ja päivällinen, Su: aamiainen ja lounas

Hinta: 250 €/hlö

Majoitus 2hh rivitalohuoneistossa + 50 €/hlö

Pariskunta-alennus -50 €/pari 

Olemme myös ulkona, joten mukaan tarvitset sadekelin kestävät riittävän lämpimät ulkoiluvaatteet, pyyhkeen, istuinalustan, juomapullon, muistiinpanovälineet ja henkilökohtaiset hygieniavälineet ja lääkkeet.

Viikonloppu ei ole fyysisesti raskas, mutta teemme myös hikoiluttavia työpajoja.

Ilmoittautuminen mukaan ja tiedustelut kimmo@rakkaudenrakentaja.fi tai 0504493479 Ilmoitathan samalla mahdolliset ruokarajoitteesi, kiitos💖🙏

Ohjelma (muutokset mahdollisia):

Perjantai 24.5.

17.00 Saapuminen Viitakkoon, majoittuminen

18.00 Orientaatio, tutustuminen 5:een tasoon

20.00 Päivällinen

Mahdollisuus saunaan ja uimiseen

Lauantai 25.5.

8.00 Aamupala

9.00 Henkisyyden taso, kaikki yhdessä

11.00 Psyykkinen taso, traumatyöpaja, Joose Hyvärinen

13.00 Lounas

14.00 Sosiaalinen taso, Katja ja Kimmo

16.00 Fyysinen taso, tanssityöpaja, Marjo Meriranta

18.00 Päivällinen

19.30 Iltapiiri

Sauna ja uinti

Sunnuntai 26.5.

8.00 Aamupala

9.00 Seksuaalisuustyöpaja, Kimmo ja Katja

11.00 Yhteenveto 

11.30 Päätös ja lounas

Työpajojen ja ohjaajien kuvaukset (muutokset mahdollisia):

Katja Erkkilä, geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri, perheterapeutti ja kolmen lapsen äiti. Intohimoinen itsensä ja elämän tutkiskelija. Keskeneräisyydestään kiitollinen matkalla olija, yhdessä Kimmon kanssa. Haluaa pohtia ja avata laajasti ihmisyyden eri tasoja.

Orientaatio, tutustuminen 5:een tasoon. Viikonlopun aluksi tutustumme toisiimme ja ihmisyyden laajaan kokonaisuuteen. Hyvinvointimme avainnippu sisältää viisi avainta, henkisen, psyykkisen, sosiaalisen, fyysisen ja seksuaalisen, joita lähdemme luottamuksellisesti avaamaan harjoitusten avulla.

Kimmo Anttonen, rakennusinsinööri, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja kolmen lapsen isä. Rakkauden rakennusinsinöörinä kokonaisuutta hahmottamassa ja rakentamassa. Hankalia tunteita kohti kannustaja ja syvemmän ihmisyyden näkijä, yhdessä Katjan kanssa. Vastaa viikonlopun käytännön järjestelyistä. Sivusto: rakkaudenrakentaja.fi

Henkisyyden taso. Maailmassa on yli 8 miljardia uskontoa, koska jokaisella ihmisellä on omansa. Tunnustelemme yhdessä näkymätöntä meditaatiossa ja vahvistumme läsnäolossa. Pohdimme omaa luottamustamme ja uskomusjärjestelmäämme. Jaamme kokemuksia intuitiosta ja sen vahvistamisesta. Kysymme mitä on terve nöyryys ja teemme kiitollisuusharjoituksen.

Joose Hyvärinen, LVI-insinööri, tantrahieroja ja isä. Olen intohimoinen miehisyyden, energian ja seksuaalisuuden kasvun nöyrä palvelija. Tavoitteeni on kasvaa ja kehittyä kaikilla ihmisyyden tasoilla miehenä ja ihmisenä. Autan myös muita miehiä heidän matkallaan kohti parempaa ja täyttymyksellisempää elämää.

Psyykkinen taso, traumatyöpaja. Olemme tulleet tänne elämään, oppimaan ja kasvamaan. Kasvun edellytys on haavoittuvuus. Traumat saavat meidät sulkeutumaan ja se pirstaloi sisimpämme. Suojalleksamme itseämme sulkeudumme. Lähdemme tutkimaan tuota maailmaa syvääluotaavien harjoitteiden kautta ja pyrimme aukeamaan taas enemmän elämälle.

Sosiaalinen taso. Työpajassa käsittelemme itsemme ulkopuolista rajapintaa. Käymme läpi lasten, ihmissuhteiden, kulttuurin, työn ja rahan merkitystä elämäämme. Opettelemme riittävyyden ja rajojen merkitystä hyvinvoinnissamme.

Marjo Meriranta, FM, tanssi-liiketerapiakoulutettava, kahden lapsen äiti. Intohimoinen kehokarttojen tutkija. Sytyn luonnosta ja löydän sieltä olennaisia osia itsestäni ja ihmisyydestä vuodenajoista riippumatta. Vien näkökulman keholliseen tapaan olla maailmassa; siihen, miten kehomme luo suhdetta itseen ja toisiin. Tätä fyysistä tasoa lähdemme tutkimaan myös viikonlopun tanssityöpajassa. Sivusto: meriranta.com

Fyysinen taso, tanssityöpaja. Työpajassa tutkimme, miten keho ja mieli ovat tiiviisti kietoutuneet toisiinsa ja miten voit käyttää liikettä vapauttamaan tunteitasi ja ajatuksiasi. Tutkimme turvallisessa ilmapiirissä omia rajoja ja kasvatamme liikkeen avulla kehostamme kumpuavaa, sisältäpäin syttyvää paloa; löydämme liikkeen kautta vapautuneen, autenttisen, ainutlaatuisen itsemme.

Seksuaalisuustyöpaja. Työpajassa keskustellaan oman näköisen seksuaalisuuden vahvistamista, nautinnon ja aistillisuuden lisäämistä, sekä vuorovaikutuksen merkitystä seksistä nauttimiseen. Tutustumme seksuaaliseen energiaan ja opimme läsnäolon kiireettömän merkityksen seksuaalisessa hyvinvoinnissamme.

250€

Tuusjärven Viitakko

Lomakodintie 51
Tuusjärvi, 71210
+358 45 843 1119
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Kerro muillekin

Muita tapahtumia

Rakkauden kasvuviikonloppu

pe 24.5.- su 26.5.2024 Rakkauden kasvuviikonloppu on työkalu kaikille sukupuoleen, parisuhdestatukseen tai ikään katsomatta. Lähdemme yhteiselle matkalle oman hyvinvointimme ääreen...

Lue kirjoitus
“Tunteet eivät ole totta eivätkä ikuisia – Rakkaus on ikuinen”

– Kimmo Anttonen