Loading Events

« All Events

  • Tämä event on mennyt.

Rakkauden kasvuviikonloppu

24.05 @ 17:00 26.05 @ 13:00

Tervetuloa Rakkauden kasvun työpajaviikonloppuun Tuusjärven Viitakkoon pe 24.5.- su 26.5.2024

Rakkauden kasvuviikonloppu on työkalu kaikille sukupuoleen, parisuhdestatukseen tai ikään katsomatta. Lähdemme yhteiselle matkalle oman hyvinvointimme ääreen oppimaan myös toisiltamme. Viikonlopun aikana käymme hyvinvointia ja Rakkaudessa vahvistumista läpi viiden ihmisyyden tason kautta. Henkinen, psyykkinen, sosiaalinen, fyysinen ja seksuaalinen taso auttavat hahmottamaan oman ainutkertaisuutemme ja kasvumme rakenteita. Työpajoilla on eri ohjaajia ja kokonaisuudesta vastaavat Kimmo Anttonen, rakennusinsinööri ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti sekä Katja Erkkilä, lääkäri ja perheterapeutti.

Työpaja alkaa pe 24.5. klo 17 ja päättyy su 26.5. klo 12. Mukaan mahtuu 20 nopeinta ilmoittautujaa. Viikonloppu on päihteetön ja vapaa uskonnoista.

Viikonlopun hinnat: Majoitus lomatalo Huuhkajassa max 11 ensiksi ilmoittautunutta

Sisältää ohjelman, rantasaunan ja kodan käytön, liinavaatteet ja ruokailut: Pe: päivällinen, La: aamiainen, lounas ja päivällinen, Su: aamiainen ja lounas

Hinta: 250 €/hlö

Majoitus 2hh rivitalohuoneistossa + 50 €/hlö

Pariskunta-alennus -50 €/pari 

Olemme myös ulkona, joten mukaan tarvitset sadekelin kestävät riittävän lämpimät ulkoiluvaatteet, pyyhkeen, istuinalustan, juomapullon, muistiinpanovälineet ja henkilökohtaiset hygieniavälineet ja lääkkeet.

Viikonloppu ei ole fyysisesti raskas, mutta teemme myös hikoiluttavia työpajoja.

Ilmoittautuminen mukaan ja tiedustelut kimmo@rakkaudenrakentaja.fi tai 0504493479 Ilmoitathan samalla mahdolliset ruokarajoitteesi, kiitos💖🙏

Ohjelma (muutokset mahdollisia):

Perjantai 24.5.

17.00 Saapuminen Viitakkoon, majoittuminen

18.00 Orientaatio, tutustuminen 5:een tasoon

20.00 Päivällinen

Mahdollisuus saunaan ja uimiseen

Lauantai 25.5.

8.00 Aamupala

9.00 Henkisyyden taso, kaikki yhdessä

11.00 Psyykkinen taso, Katja ja Kimmo

13.00 Lounas

14.00 Sosiaalinen taso, Katja ja Kimmo

16.00 Fyysinen taso, Teemu Vesterinen

18.00 Päivällinen

19.30 Iltapiiri

Sauna ja uinti

Sunnuntai 26.5.

8.00 Aamupala

9.00 Seksuaalisuustyöpaja, Kimmo ja Katja

11.00 Yhteenveto 

11.30 Päätös ja lounas

Työpajojen ja ohjaajien kuvaukset (muutokset mahdollisia):

Katja Erkkilä, geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri, perheterapeutti ja kolmen lapsen äiti. Intohimoinen itsensä ja elämän tutkiskelija. Keskeneräisyydestään kiitollinen matkalla olija, yhdessä Kimmon kanssa. Haluaa pohtia ja avata laajasti ihmisyyden eri tasoja.

Kimmo Anttonen, rakennusinsinööri, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja kolmen lapsen isä. Rakkauden rakennusinsinöörinä kokonaisuutta hahmottamassa ja rakentamassa. Hankalia tunteita kohti kannustaja ja syvemmän ihmisyyden näkijä, yhdessä Katjan kanssa. Vastaa viikonlopun käytännön järjestelyistä. Sivusto: rakkaudenrakentaja.fi

Teemu Vesterinen, Olen stand up -koomikko ja TRE-ohjaaja. Syvällinen elämän tutkiminen on päätynyt minun elämässä eteeni ja siksi olen päätynyt TRE-menetelmän opettajaksi ja käyttäjäksi. Parhaillaan kierrän Suomea Trauma-nimisen stand up -esityksen kanssa. https://www.teemuvesterinen.com

Orientaatio, tutustuminen 5:een tasoon. Viikonlopun aluksi tutustumme toisiimme ja ihmisyyden laajaan kokonaisuuteen. Hyvinvointimme avainnippu sisältää viisi avainta, henkisen, psyykkisen, sosiaalisen, fyysisen ja seksuaalisen, joita lähdemme luottamuksellisesti avaamaan harjoitusten avulla.

Henkisyyden taso. Maailmassa on yli 8 miljardia uskontoa, koska jokaisella ihmisellä on omansa. Tunnustelemme yhdessä näkymätöntä meditaatiossa ja vahvistumme läsnäolossa. Pohdimme omaa luottamustamme ja uskomusjärjestelmäämme. Jaamme kokemuksia intuitiosta ja sen vahvistamisesta. Kysymme mitä on terve nöyryys ja teemme kiitollisuusharjoituksen.

Psyykkinen taso, Rakkaustyöpaja. Työpajassa pohdimme, mitä Rakkaus kullekin merkitsee. Käymme läpi Rakkautta eri ikäkausina. Pohdimme psyykkisen tarvitsevuuden merkitystä Rakkauden tunteen taustalla. Keskustelemme mikä Rakkaudessa on vaikeaa ja pohdimme missä menemme Rakkauden matkalla, eli mikä on oma kykymme Rakastaa?

Sosiaalinen taso. Työpajassa käsittelemme itsemme ulkopuolista rajapintaa. Käymme läpi lasten, ihmissuhteiden, kulttuurin, työn ja rahan merkitystä elämäämme. Opettelemme riittävyyden ja rajojen merkitystä hyvinvoinnissamme.

Fyysinen taso, TRE-menetelmä. Työpajassa opetellaan käyttämään TRE-menetelmää. Osallistuakseen eitarvitse olla aikaisempaa kokemusta tai mitään erityistaitoja. Yksinkertaiset ja helposti omaksuttavat TRE-stressinpurkuliikkeet eli TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) käynnistävät kehon luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin, joka purkaa kehon jännitystiloja.

Seksuaalisuustyöpaja. Työpajassa keskustellaan oman näköisen seksuaalisuuden vahvistamista, nautinnon ja aistillisuuden lisäämistä, sekä vuorovaikutuksen merkitystä seksistä nauttimiseen. Tutustumme seksuaaliseen energiaan ja opimme läsnäolon kiireettömän merkityksen seksuaalisessa hyvinvoinnissamme.

250€

Tuusjärven Viitakko

Lomakodintie 51
Tuusjärvi, 71210
+358 45 843 1119
View Tapahtumapaikka Website
“Tunteet eivät ole totta eivätkä ikuisia – Rakkaus on ikuinen”

– Kimmo Anttonen