Heikko ego, vahvempi Rakkaus

Ensilumi kävi kuistillani ja takassani hiipuu hiillos. Aamuisin lähden pimeään ja palaan hämärään. Viime yönä näin unta, jossa Rakkaudellani uhmasin kuolemaa. Puut luopuvat lehdistään ja minä egoni vallasta.

Rahakeskeinen aikamme ruokkii egoa. Minusta ihmisen ego loi rahan omaksi työkalukseen hallita toisia ihmisiä. Ego hakee täyttymystään rahasta, koska ego haluaa olla toista parempi ja hallita muita. Egosta olemme parempia, kun olemme rikkaampia. Ongelma on, että mikään ei ole egolle tarpeeksi. Jos egomme ei olisi niin vahva, maailmassa olisi vähemmän miljardöörejä ja enemmän laajalle levinnyttä hyvinvointia. Mitä vahvempi ego on, sitä enemmän ihminen omistautuu rahalle ja sitä ahneempi ihminen on.  

Näinä taloudellisesti epävarmoina aikoina monen perustoimeentulokin on uhattuna. Pärjäämme kyllä, kun teemme työtä kehittyäksemme. Osana egon vallasta vapautumista meidän on tultava vähemmällä toimeen. Vain vähemmällä voimme lunastaa kestävän paikkamme tällä upealla planeetalla. Jaksamme kyllä tehdä osamme, kun vahvistumme Rakkaudessa.

Olemme todellisuudessa Rakkautta. Kuinka voisimme olla sitä myös ihmisinä itsellemme ja toisille? Minusta olemme sitä Rakkaudellisempia, mitä heikompi egomme on. Ja egomme on sitä heikompi, mitä kiitollisempia olemme elämämme pienistä rikkauksista. Kauneutta on pimeässäkin huoneessa, mutta upeimmatkaan valot eivät takaa onneamme. Egomme heikennämme luovuttamalla elämämme korkeamman johdatukseen ja olemalla nöyriä työläässä ja kipeässäkin kasvussa.

Egon ja rahan maailmassa on vain yksi näkyvä maailma. Lisääntyvä tietoisuutemme kertoo toista tarinaa sielumme viisaudesta. Eikä tietoisuutemme tarvitse kinastella tieteen kanssa, koska molempia tarvitaan. Ilman tietoisuutta tiede on egon uskonto. Ei tiede osaa selittää kaikkea, kuten ei tietoisuuskaan. Mutta yhdessä tiede ja tietoisuus vievät ihmiskuntaa kohti rauhan ja Rakkauden aikaa.

 Rakkaus ei tiedä, eikä ole oikeassa. Rakkaus on totuus olemattakin. Rakkaus kietoutuu kaikkialle ja liikuttaa galakseja. Rakkaus on lopulta avain matkoihimme avaruudessa. Mutta olemme yksin, kunnes ego ei enää hallitse Maaäidillä. Meidän on ensin kasvettava rauhan ja Rakkauden aikaan. 

Korona auttaa oman egoni vallan vähentämisessä. Vain hiljaisuudesta ja kiireettömyydestä käsin pääsee lähemmäs sieluaan. Olen luovuttanut suorittamisesta ja tehnyt egokuolemaa. Ego ei luovuta helpolla. Ego tekee pysähtymisestä vaikeaa, mutta tiedän tarvitsevani aikaa olla vain. Olla ja vahvistua Rakkaudessa. Iltaisin pimeänäkin kauniissa talossani koen syvää kiitollisuutta elämän lahjasta ja henkimaailman läsnäolosta.

Eloni elinkeinoelämän kiihdytyskaistalla on tarjonnut egolleni jatkuvaa ravintoa. Nyt olen enemmän etätöissä ja hiljaisen arkiperheen isä. Lapseni ovat Rakkaudellisinta elämässäni. Osana luovuttamista poistuin Tinderistä. Etsin etsimättä, olen vain, enkä ruoki toiveikasta egoani. Hyväksyn heikkouteni ja tarvitsevuuteni ja pysähdyn kipeään kaipaukseen. Vahvistun Rakkaudessa. Suurenmoinen suunnitelma vastaa siihen mitä minä olen. Olenhan täällä kaksoisliekkiäni etsimässä ja kyllä Sinä minut tunnistat.

Elämäni on täydellistä korkeamman johdatuksessa. En pääse helpolla, työtä ja kasvukipuakin on paljon, mutta se kuuluu elämään. Eikä vahva egoni kuollut ole, en ole valaistunut, mutta uskon kasvaneeni pienemmäksi egossani. Silloin sieluni Rakkaus pääsee loistamaan kirkkaammin. Rakkauden sanani valaiskoon tätä pimeää vuodenaikaa Sinunkin kulkea.

  

On kuoltava

elääkseen,

syntyäkseen uudelleen

todelliseen Rakkauteen.

On luovutettava

ja tultava kannetuksi heikkona,

pää painuksissa

itkuisena läpi elämän päivien.

Ja keskeltä hiljaisuuden

hiljaisen rapinan

alta pilkottaa Rakkaus.

Kerro muillekin

Muita blogikirjoituksiani

Uuden edessä

Vuodet vaihtuvat ja ihmiskunta viisastuu. Mennyt vuosi tarjosi paljon uutta ja uusi alkanut vuosi on jälleen mahdollisuus Rakkauden kasvuun.

Lue kirjoitus

Anna minun auttaa

Mistä saamme apua epätoivon hetkellä? Mistä kaikki tuskamme kumpuaa? Elämän suurimpiin kysymyksiin löydämme vastauksen sielustamme egomme takaa.

Lue kirjoitus

Yhteys

Yhteys vahvistuu, jos vain nöyrrymme sitä kuulemaan. Yhteys on jo meissä, jos vain uskallamme tulla näkyväksi. Sinä olet kaipaamasi yhteys.

Lue kirjoitus

Kaksoisliekkiteoria

Jokaisessa ihmisessä on osa Jumaluutta. Sielumme on peräisin Jumalasta, Luojastamme, Isästä, miten kukakin haluaa Häntä kutsua. Sielumme on kaunis, kuin...

Lue kirjoitus
“Mahtavuutta, että olet Sinä aitona ja herkkänä ihmettelemässä elämää”

– Kimmo Anttonen