Rakkauden vahvistaminen maailmassa

Rakkauden vahvistaminen maailmassa on pieniä arkisia tekoja. Se on välittämistä, Rakkauden sanoja, katseita ja kosketuksia ja hetkessä elämisen taitoa. Elämämme suuruus ja kykymme pelastaa maailma ovat läsnä joka hetki. Jokaisessa hetkessämme on jotain kaunista, josta voimme valita suhtautumisemme kiitollisemmin ja valoisammin. Pelkästään se, että näemme hetkiemme rikkauden vahvistaa Rakkautta universumissa. Aamukahvin tuoksu, pysähtyminen liikennevaloissa tai auringon pilkahdus luontoa ravitsemaan voivat vahvistaa Rakkauttamme, kun aukaisemme itsemme kaikkeudelle joka hetki. 

Parisuhteemme rikkaus ja kiitollisuus kumppanistamme kasvavat hyväksyvän läsnäolon taidosta. Me itse valitsemme suhtautumistapamme. Hyväksyessämme ihmisyytemme voimme hyväksyä toisen ihmisen hetkiimme jakamaan kaiken. Emme näe rikkauttamme toisen Rakkaudellisessa katseessa, jos elämämme on sisäisen riittämättömyytemme kyllästämä. Voimme olla tuo Rakkauden katse universumiin, jos ymmärrämme kuinka hyvin asiamme ovat. 

Jollain on aina enemmän rahaa, valtaa ja ulkoista kauneutta. Onnellisia ovat he, jotka iloitsevat muurahaisten ahkeruudesta. Tuo ahkeruus turvaa luonnon monimuotoisuutta ja mitä pienemmistä asioista saamme vahvistettua kiitollisuuttamme, sitä onnellisia olemme. On oikein tavoitella suuria, kun osaa riemuita pientenkin kivien merkityksestä polullaan. Suurenmoinen suunnitelma on näkyämme mahtavampi, mutta Rakkauden näkymme ihmisyyden hetkissä tuo Rakkauden luoksemme.

Elämämme on tulosta valinnoista ja ahkeruudesta valintojen ympärillä. Olemme osa Suurenmoista suunnitelmaa, jossa kaiken välillä on yhteys, eikä yksikään teko ole merkityksetön. Rakennamme itse oman onnemme ja Rakkautemme tekojemme ja valintojemme kautta. Tulevaisuutemme ylettyy yli elämien, eikä kaikki tule valmiiksi tässä elämässä. Synnymme uudelleen, tai jäämme vahvistamaan Rakkautta henkimaailmaan. Yksikään Rakkauden teko ei jää huomiotta ja palkitsematta.

Tee Rakkauden tekoja läheistesi lisäksi kaikille, niin maailma on hyvä Sinulle. Onni on heillä, jotka onnea heijastavat, Rakkaus heillä, jotka heijastavat Rakkautta. Tämä onnistuu vain ihmisyytensä tasot hyväksymällä ja tasapainottamalla. Huomisen hyvä lähtee Sinun ihmisyytesi tasapainosta Rakastaa itseäsi. Et ole valmis, eikä parisuhteesikaan tule koskaan valmiiksi. Tärkeintä, että kuljemme osamme ymmärtäen, luomme ajatuksin ja teoin omien hetkiemme rikkauden, jolloin Rakkaus vahvistuu maailmassa.

Riittää että olet läsnä,

hetkissä on tarvitsemamme rikkaus,

hiljaisena odottava viisaus ja Rakkaus.

Rakkaus on tässä ja nyt,

ei tuolla, eikä sitten.


Riittää, että hiljennyt,

ja annat luvan

koskettaa.

Kerro muillekin

Muita blogikirjoituksiani

Lähemmäs sielua

Kuinka pääsemme lähemmäs sieluamme ja kuinka olemme hyviä ihmisyydessämme, jotta voimme sielumme Rakkaudella rakentaa hyvinvoivaa ihmiskuntaa?

Lue kirjoitus
“Sinussa on uskomaton Rakkaus, joka ansaitsee tulla nähdyksi”

– Kimmo Anttonen