Uuden edessä

Hyvää uutta vuotta 2021! Maailmaa muuttanut vuosi vaihtui uuteen mahdollisuuteen. Uuden edessä monilla on tunne muutoksesta, mutta oliko muutos kaiken kipuilun arvoista ja entäs kun kipuilumme kasvussamme jatkuu myös 2021?

Minulle vuosi 2020 näyttäytyy tietoisuuden heräämisen vuotena. Heräsimme todellisuuteen, jossa emme itse hallitse elämäämme, vaan jokin näkymätön vaikuttaa elämäämme voimakkaasti. Näin todellisuus muistutti meitä omasta rajallisuudestamme. Me olemme vain käymässä tällä upealla planeetalla.

Tulimme tietoisemmiksi Maaäitimme tilasta ja valintojemme merkityksestä. Opimme tekemään kestävämpiä valintoja ja lentohäpeäkin ratkaistiin hetkeksi puolestamme. Opimme katsomaan lähelle; elämään tässä ja nyt. Nyt on ainut todellisuus, jossa elämme. 

Minun ja muidenkin koti on nyt kauniimpi ja arki kiireettömämpää. Jatkuvan menemisen sijasta osaamme pysähtyä paremmin Rakkaidemme ääreen. Olemme oppineet huolehtimaan ja välittämään toisistamme uudella tavalla, kuten maskein ja turvavälein.

Miten tämä kaikki lisää Rakkautta maailmassa? Minulle kuvaamani muutos on Rakkauden lisääntymistä maailmassa. Mullankin pinta on rikottava ja maa käännettävä, jotta siinä voisi ruoka kasvaa. Samoin ihmisen kasvu on kipeää, mutta haavoista versoo vahvempi Rakkaus. Sotia ei tarvittaisi, jos olisimme valmiita kohtaamaan kasvukipumme ilman taistelua toisten kanssa.

Rakkauden lisääntyminen vaatii Rakkauden tekoja. Tekojemme kautta määritämme tulevaisuutemme. Jatkossakin itsekäs ja laiska ego voitetaan ahkeran sielun sivistyksellä. Hyvät teot tulevat takaisin luoksemme samoin kuin pahat tekomme. Tulevaisuutemme on tekojemme summa.

Jouluna juhlimme Rakkauden lähettilään syntymää. Hänen tärkein opetuksensa oli: ”Rakastakaa toinen toisianne.” Hän näytti, että Rakkautta kuuluu osoittaa heillekin, jotka eivät näytä sitä ansaitsevan, koska näin kylvetään rauhan siemen. Toistemme Rakastamisen tulisi olla nyt helpompaa, koska olemme joutuneet kohtaamaan oman paikkamme yhteiskunnassa. Olemme erottamaton osa jotain suurempaa, jossa meillä jokaisella on ainutkertainen ja merkityksellinen paikkamme.

Uuden vuoden jokaisella valinnalla on merkitystä. Erityistä merkitystä on Rakkauden valinnalla yhä jatkuvan kipuilumme hetkellä. Minusta olemme valmiimpia viisaampaan vastuuseen tulevaisuudesta ja rokotteet ovat osa vastuustamme yhteiskuntaa ja toisiamme kohtaan. Minä uskon parempaan ihmiskuntaan 2021. Jatkossakin valitsen ihmisten ja Maaäidin puolesta Rakkauden, jotta Rakkaus voi maailmassa lisääntyä.

Rakkautta uuteen vuoteen 2021!

  

Erilainen rauha on laskeutunut,

sillä on maski ja etäisyys,

mutta se toi meidät

itsemme ääreen.

Keskeneräisessä maailmassa

rauhan tulevaisuus

avautuu Rakkaudesta toisiimme,

jolloin meidän on nähtävä puutteemme,

kasvettava kohti pelkoa

kipeistäkin tunteista kiittäen.

Koska niinhän se ihmisyys

on haavoistaan kasvava

kestävämpään

itsensä ja toisensa kuulevaan 

Rakkauteen.

Kerro muillekin

Muita blogikirjoituksiani

Vääjäämättömän vastustus

Mikä saa meidät vastustamaan vääjäämätöntä kehitystä ja mitä lopulta vastustamme? Näen työssäni ja kutsumuksessani yhteiskuntamme kerroksiin, joissa Rakkaudelle on paljon...

Lue kirjoitus

Rakkausvaikuttamista

Vaikutamme toisiimme ja kaikilla teoillamme on merkitystä. Valtiot, yhteisöt ja yksilöt tekevät omat päätöksensä vaikuttamisesta. Siksi minä valitsen Rakkausvaikuttamisen.

Lue kirjoitus

Pitkä matka

Vuonna 2022 pitkäperjantai on aikaisempaa pidempi ja ahdistus on totta monelle. Olemme jälleen sodan äärellä, ja askelissa rauhaan jokaisella Rakkaudella...

Lue kirjoitus
“Kaikkea hyvää ja Rakkautta hetkiisi, olet ainutlaatuinen”

– Kimmo Anttonen