Anna minun auttaa

Elämämme tehtävä on kehittyä osana ihmiskuntaa kohti tasapainoista Rakkauden ja rauhan aikaa. Se onnistuu seuraamalla omaa sisäistä kutsumusta ja kunnioittamalla kaikkea kuin itseämme. Elämämme tehtävä on tehdä hyvää itselle ja toisille eli Rakastaa itseä ja toisia ehdoitta. Se on mahdollista vain egomme valtaa karsimalla. 

Egomme vahvistuu itsestämme riippumattomassa lapsuudessa, jolloin egon vallasta tulee itseään ruokkiva sukupolvien jatkumo. Sukupolvet ovat aina edeltäjiään viisaampia, mutta kehitys on hidasta. Egolle elämän tarkoitus saattaa olla haalia mahdollisimman paljon rahaa kaikin mahdollisin keinoin. On totta, että hyvinvointimme on kytköksissä rahaan, mutta voimme elää myös tasapainoisemmassa suhteessa rahaan ja ympäristöön.

On siis olemassa salaliitto, josta meidän tulisi olla paljon netin salaliittoteorioita kiinnostuneempia. Egomme hallitessa löydämme syyn ja uhkan ulkopuolelta, vaikka olemme itse elämämme suurin uhka. Olemme oman elämämme taivas ja helvetti. Egomme kamppailu on elämämme merkityksellisin salaliitto kaikkein arvokkaintamme ja kauneintamme kohtaan. 

Todellinen kauneutemme loistaa sielunamme elämästä toiseen. Yhden elämän Rakkaudeton menestys on vain osaoptimointia kehittyvän sielumme polulla. Sen minkä taakseen jättää sen edestään löytää. Yhden elämän Rakkauden kasvu itseä ja toisia kunnioittaen on sielumme kirkastus valoisampaan tulevaisuuteen. 

Minulla on ollut onni syntyä maailman onnellisimpaan maahan. Sain kasvaa turvatun ja Rakkaudellisen lapsuuden maalla kasvaen Maaäidin Rakkauteen. Silti egostani tuli niin vahva, että se peitti kutsumukseni liki nelikymppiseksi. Monivuotisesta terapiasta ja kasvattavista ihmissuhteista olen saanut Rakkauteni rakennusaineita egoani vastaan. 

Egoni valta on aiheuttanut läheisilleni kärsimystä ja mahdollistanut alkoholismini. Olen elävä esimerkki, egon kanssa kamppailusta onnellisesta lapsuudesta huolimatta. Ymmärrän omakohtaisesti sielulliseen kutsumukseen kasvun haasteellisuuden pelkoineen ja epävarmuuksineen. Kaikki eletty on kannustavien sanojeni takana.

Saan työssäni yhteiskunnan näköalapaikalta katsoa yhteiskunnan rakenteiden läpi aina vapaaehtoistyöstä vallan kabinetteihin. Suomessa ei ole salaliittoja, koska Suomessa on maailman tasapainoisinta ja läpinäkyvintä vallankäyttöä. Valta avautuu riippumattoman median, demokratian, monipuoluejärjestelmän, oikeuslaitoksen, julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin yhteistyöllä Jokaisella meistä on mahdollisuus vaikuttaa.

Suomi on yksi maailman parhaita yhteiskuntajärjestelmiä, jonka kehitystä on jatkettava entistä paremmaksi. Egollakin maassamme edelleen valtaa saa, mutta jokainen ego joutuu katsomaan avoimessa ja tasa-arvoisessa yhteiskunnassa entistä enemmän peiliin. Valta kuuluu niille, jotka eivät sitä halua.

Kaiken kokemani kautta minun ei tarvitse pelätä salaliittoteorioita. Olen todistanut läheltä kännyköiden ja rokotteiden haitallisia terveysvaikutuksia. Kannatan silti molempia, koska isossa kuvassa ne lisäävät hyvinvointia. Mikään asia ei ole mustavalkoinen, emme me ihmiset, eikä yhteiskunta, eikä tieteellinen kehitys ympärillämme.

Kaikkea ja kaikkia tarvitaan ja jokaisella on oma ainutlaatuinen paikkansa, kunhan vain löydämme sen oman elämämme salaliiton takaa. Kiitos kaikille, jotka ovat auttaneet minua oman sieluni ääreen ja auttaneet luottamaan elämään, ihmisiin ja yhteiskuntaan. Nyt on minun vuoroni auttaa.

Synnyinlahjamme kasvu lienee vaikeinta.

Rakkauteen ei kasva vain kasvamalla Rakkaudessa,

koska jokaisen on voitettava oma egonsa

ja kasvettava tuskan ja pelon kohtaamalla

omanlaisekseen Rakkauden lähettilääksi.

Egon kuiskiessa rikkauksien perään

on vaikeinta vain olla hyvä itselle ja toisille

ja kasvaa kiireettä oman sielunsa Rakkauteen

osana suurta kasvukipuilijoiden joukkoa.

Kerro muillekin

Muita blogikirjoituksiani

Perusasioiden äärellä

Jokainen ihminen kärsii jossain elämänsä vaiheessa mielenterveyden ongelmista. Mielenterveytemme rakentuu elämäntavoille ja yhteydelle toisiimme ja luontoon.

Lue kirjoitus

Yhteys

Yhteys vahvistuu, jos vain nöyrrymme sitä kuulemaan. Yhteys on jo meissä, jos vain uskallamme tulla näkyväksi. Sinä olet kaipaamasi yhteys.

Lue kirjoitus

Kaksoisliekkiteoria

Jokaisessa ihmisessä on osa Jumaluutta. Sielumme on peräisin Jumalasta, Luojastamme, Isästä, miten kukakin haluaa Häntä kutsua. Sielumme on kaunis, kuin...

Lue kirjoitus

Vahvistus askeliisi

Joko Sinä näet elämäsi kompastumisien rikkauden? Kun oppii nousemaan ylös, ei enää tarvitse pelätä seuraavaa kaatumista. Vai tunnetko jonkun, joka...

Lue kirjoitus
“Elämä on Rakkauden lahja ja aika kalleinta mitä meillä nyt on”

– Kimmo Anttonen