Tuottaako seksuaalisuus enemmän paineita kuin iloa? 

Seksuaalisuus on jumalainen voima sisällämme. Sen kauneus on jokaisella yksilöllinen, kuten on myös kykymme kohdata seksuaalisuutemme voima. Pornon sävyttämässä maailmassa seksuaalisuus on liian pinta- ja suorituskeskeistä, eikä sen syvällisyys aukea kiireisessä elämänrytmissä.

Seksuaalisuutta ei ymmärretä oikein, koska seksuaalisuus perustuu fyysisyyden sijaan seksuaaliselle energialle. Seksuaalisuus ei ole vain himo, tarve tai pakottava osa ihmisyyttämme, jota meidän on rajoittuneessa maailmassamme vaikea vapaasti ilmaista. Seksuaalisuutemme on sitä samaa universaalin energian virtausta, josta Rakkautemmekin kumpuaa.

Seksuaalisuuden virtaamattomuus aiheuttaa paineita, jotka tukkivat koko ihmisyyden virtausta. Seksuaalinen energia on ihmisyytemme pohjimmaisia sävyjä ja meidän tulisi kunnioittaa sitä nykyistä enemmän. Seksuaalisuuden sijainti pohjalla, muiden ihmisyytemme tarpeiden takana saa meidät sivuuttamaan päivittäisen seksuaalisuutemme virtauksen.

Seksuaalisen energian virtaus on tarve siinä missä hengittäminen, syöminen ja nukkuminenkin. Olemme seksuaalisia olentoja – jokainen omalla tavallaan. Tarpeemme ovat yksilölliset, kuten seksuaalisen energian virtauksen tasommekin. Erilaisuutemme tulisi ymmärtää myös parinmuodostuksessa. Liian erilaisen seksuaalisen energian ihmisten monogaminen suhde ei lopulta ole hyväksi kummankaan seksuaaliselle virtaukselle.

Ennen seksuaalisen virtauksen jakamista meidän tulee olla itsellemme hyvä seksikumppani. Meidän on tutustuttava omaan virtaukseemme ja nautittava omien käsiemme kosketuksesta ja omaa kauneuttamme hyväilevistä ja hyväksyvistä ajatuksista. Tässäkään emme voi odottaa toisten Rakastavan meitä ehjäksi, vaikka voimmekin kasvaa ja oppia seksuaalisuudestamme toisten ihmisten avulla. Tässä perusharjoitus jokaiseen päivääsi:

Käy rauhallisesti makaamaan turvalliseen paikkaan. Kiitä elämän lahjasta ja seksuaalisuudestasi. Ala hiljalleen hyväillä vartaloasi alhaalta ylös. Siirrä nyt ajatuksesi seksuaaliseen energiaasi ja tunne, kuinka se lähtee nousemaan sormiesi mukana. Älä epäile, vaan näe kirkas energiasi käsiesi ohjaamana nousevan ylöspäin kehossasi. Näin voit kokea orgastisia väristyksiä ja antaa nautinnon äänien liittyä yhä kasvavaan värähtelyysi. Näin tunnet sen jumalaisen lahjan, joka virtaa loppumattomana sisälläsi. Nauti ilman syyllisyyttä. Tätä harjoitusta voitte tehdä myös toisillenne – vaatteilla tai ilman.

Seksuaalisuus on ihmisyyden suurimpia lahjoja. Se on annettu meille, jotta jaksaisimme tätä kivuliasta ja työlästä kasvua, jota elämämme aaltoilussa esiintyy. Seksuaalisuus on moottori, jota meidän tulisi voidella säännöllisesti – itse pidän kookosöljystä. Fyysisesti väsymme ja kasvussamme uuvumme, mutta seksuaalinen energian lähde on ehtymätön. Nautinto on loputon ilo ja lahja, jonka käyttäminen tekee meistä tasapainoisempia, valovoimaisempia ja viehättävämpiä ihmisiä.

Kuinka upea oletkaan omassa seksuaalisuudessasi. Herkkyytesi on lahja Sinulle ja hänelle, joka osaa Sinua oikein koskettaa. Neuvokaa toisianne ääneen kuinka haluaisitte Teitä kosketettavan. Harjoitelkaa ja iloitelkaa ja tuntekaa seksuaalisen energian virtaus, kun olette lähekkäin, tai kaipaatte toisianne etäältä. Halujemme kietoutuminen on seksuaalisen energian kietoutumista ja siitä syntyvä tanssi nimeltä seksi on ilomme purkaa elämän paineita Rakkauden virtaukseksi – yksin tai yhdessä.

Päästää vapaaksi vaatteitta,

roihuksi läheisyyden sävelen,

Rakkauden yhteiseksi kieleksi,

läsnäolon loppumattomaksi turvaksi,

pyhän energiamme ikuisen palon,

kiireettä ihon lämmön väreilevä liitto,

syvimpään Rakkauden yhteyteen.

Kerro muillekin

Muita blogikirjoituksiani

Kohtaamisia

Kun yhdelle viikolle mahtuu yhteiskunta kohtaamisineen ja koko ihmisyyden alastomuus. Kuljen henkisesti alasti auttamassa ja kannustamassa kehitykseen kaikkialla ja aito...

Lue kirjoitus

Äitienpäivä Vietnamissa

Viimeinen seikkailuni ennen raitistumistani suuntautui Pohjois-Vietnamiin. Blogissani palaan ikimuistoisen reissun lähtöpäivän tunnelmiin.

Lue kirjoitus
“Tunteet eivät ole totta eivätkä ikuisia – Rakkaus on ikuinen”

– Kimmo Anttonen