Yhdessä 2023

Kuuntelen hiljaisuutta. Vuosi 2022 käy viimeistä päiväänsä ennen historiaan siirtymistä. Eilen satanut lumi on muuttunut raskaaksi ja hento tuuli riisuu seisovia veljiä talvipuvustaan. Vasen korvani humisee ja muistuttaa, ettei mikään palaa ennalleen.

Kirjoitan pohjattoman väsymyksen läpi. Jouluaattona alkanut influenssa on riisunut voimani ja tuonut näkyväksi haavoittuvuuteni. Koko vuoden olen jaksanut, mutta viimeisenä viikkona en juurikaan sänkyä pidemmälle.

Kirjoitan syvän nöyryyden läpi. Terveellä on monta toivetta, mutta sairaalla vain yksi. Sairaudet ovat osa egostamme riisuutumisen mekanismia, jota saamme tarpeemme mukaan. Huikea vuosi päättyi kokonaisvaltaiseen nöyryysharjoitukseen, jossa sisäinen soturini kohtasi voittajansa.

Kirjoitan kiitollisuuden hippuja mielessäni. Sairauden aiheuttama harmaa uupunus kiteyttää kiitollisuutta. Näen suuren vuoden käänteitä ja hetkiä, joiden suuruus kimmeltää nyt historian ymmärryksen läpi. Kuivuus ja ohjukset auttoivat näkemään todellisen tilanteemme.

Ihmiskunta on hukkumassa ylikulutukseen. Enemmän maata ja kimalletta on vuosisatoja syrjäyttänyt syvemmän yhteyden. Ihminen on itsensä ainut vihollinen. Olemme valmiita tuohoamaan kaiken todellisen kauneuden, jotta voimme verhota itsemme uneen.

Epävarmuuden näkyminen jatkuu 2023. Tulemme näkemään yhä enemmän merkkejä rahan illuusion rapautumisesta. Tekoäly näyttää meille vajavaisuuttamme ja talvi keskinäisriippuvuuttamme. Vaikka meillä on aseita enemmän kuin koskaan, silti pula vakaudesta ei katoa.

Helpot ajat luovat heikkoja ihmisiä, jotka luovat vaikeita aikoja. Elämä ei muutu helpoksi, vaan muutos rakennetaan rohkealla työllä ja lukuisilla epäonnistumisilla. On yritettävä yhä uudestaan ja uskottava, että pystymme. Pystymme yhdessä pelastamaan Maaäidin ja elämään sovussa. Meidän on luovuttava, muttei luovutettava.

Mennyt vuosi on tehnyt naamioistamme turhia. Näkeviä on jo tarpeeksi Rakkauden tulla näkyväksi. Tarvitaan enää rohkeutta ottaa oma paikka ja katsoa elämää silmiin omana itsenään. Sinäkin olet Rakkauden valon lähettiläs, mutta muista, että valo tekee varjot näkyväksi.

Kiitollisena tästä terveemmästä henkäyksestä suuntaan muutosten vuoteen 2023. Olemme yhtä energiaa universumin kanssa ja muovaamme tulevaisuutta ajatustemme energialla. Siksi usko, usko silloinkin kun et usko ja usko, kun usko on koetuksella. Me voimme ja me pystymme – yhdessä 2023.

Sinut luotiin luomaan,

kun käsiisi annettiin lahja elämän.

Tulit tuolta puolen,

Rakkauden mailta,

jotta kasvussasi voisit valita.

Olla osa suurta suunnitelmaa

ja tehdä ihmiskunnasta tasapainoisempi,

rohkeudella luoda läpinäkyvyyttä,

jotta lopulta ei olisi varjoja,

vain Rakkauden valoa.

Kerro muillekin

Muita blogikirjoituksiani

Rakkausvaikuttamista

Vaikutamme toisiimme ja kaikilla teoillamme on merkitystä. Valtiot, yhteisöt ja yksilöt tekevät omat päätöksensä vaikuttamisesta. Siksi minä valitsen Rakkausvaikuttamisen.

Lue kirjoitus
“Sinussa on uskomaton Rakkaus, joka ansaitsee tulla nähdyksi”

– Kimmo Anttonen